nödvändigt konsumerande

till och från sätter ägandebegäret in på olika sätt, åtminstone hos mig. om det är nya flörtar, prylar eller syltmunkar varierar från gång till gång. en del behov är tyvärr lite mindre klara än andra, men det har nvidia lyckats råda bot på. ingenting förvånar mig längre. snygga kläder i all ära men nån måtta får det faktiskt vara.

på vansinnesfronten rapporterar aftonbladet om åtta israeliska nynazister som spritt skräck i sitt område. de borde åtminstone inte ha några problem med att hitta hatobjekt. konstigt bara att de annars så hårda israeliska bosättarna inte gjorde en räd, vilket de är rätt pigga på när det gäller att jävlas med araber. vissa icke-israeler är annars rätt bra på att jävlas med sig själva när så befinns lämpligt.

elakhet råder det uppenbarligen ingen brist på, åtminstone inte i östergötland. är det inte nazister så är det djurplågare. jag tror att räven hade uppskattat den här behandlingen mer. mat och mys i en ohelig allians.

nåt kul att avrunda med då… försökte få en polare att skaffa en sån här men hon var lite tveksam. jag säger, kolla in den utmärkta instruktionvideon så blir fördelarna uppenbara.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: