this is boston, not LA

…som NOFX sjunger. och de förtjänar sitt namn i versaler. lite samma sak, fast omvänt och applicerat på svärje, skulle jag vilja säga till vissa människor ibland. förut idag upptäckte jag att nån snott min låsta, och trasiga, cykel från det likaledes låsta cykelförrådet. vissa människor har ingen skam i kroppen.

några andra som inte heller har nån skam i kroppen är nazister och george bush. några av de förstnämnda (det räcker bra med en george för min del) har nu åtalats för att ha misshandlat en man till döds i upplands väsby. de var smarta nog att filma händelsen och åtalsrubriceringen är alltså mord. way to go, era idioter. huruvida det är de här typerna som är skyldiga eller inte får vara osagt tills vidare. men ni kan ju ta er en funderare.

mord genom misshandel verkar vara på modet bland både nazister och rikemansungar. så länge de slår ihjäl varann ser jag inga problem i saken. nu hittar jag inte länken, men dn publicerade häromdan en text där en kompis till de åtalade uttalade sig. personen ifråga sa, apropå det åtalade, nåt i stil med att

de vill att tillvaron ska vara som i ”snabba cash”

då avses alltså boken ”snabba cash” av jens lapidus. väldigt många verkar imponerade av denne mans skrivförmågor. själv ställer jag mig ganska likgiltig. en snubbe som försöker vara cool skriver en bok om en tillvaro han säkert inte vet nåt om. och om han gör det spelar det ingen roll, för om man försöker profitera på det är han en tönt i vilket fall som helst. här finns några bra tankar om jens lapidus existensberättigande och bristerna på desamma.

lite som magnus sandelin, som gett ut boken ”extremister” i vilken författaren försöker bevisa att vänsteraktivister och nazister är av samma skrot och korn genom att använda det lika dåliga som uttjatade cirkelresomanget där ”extremerna möts”. inte nog med att snubben har fel, han skriver dessutom uselt och lyckas inte komma med nån rejäl bevisföring i sin tes. till och med hans eget förlag sågar honom. rätt kul. hoppas du brinner i helvetet, sandelin. en annan ”journalist” som ska brinna i helvetet är anna-lena lodenius. hon har medverkat i en del skriverier om nazister, och det är ju bra. dessvärre är hon ingen vidare journalist och har även hon anammat cirkelresonemanget som sandelin kör på.

tråkigt nog för de båda har deras respektive senaste böcker, som alltså svartmålat vänsteraktivister rätt hårt, blivit kapade av sura internetgalningar som jag själv. böckerna kan nu återfinnas som .pdf-filer nånstans på internet…

helvetet tar inte emot alla och ett gäng som inte kommer in är de här. keep it up och för ut klassanalysen på gatorna. låt borgarna ruttna ifred och shaka loss med lip gloss (observera rimmet). det man inte har i hjärnan får man ha i röven. eller läpparna i det här fallet.

cheers.

Annonser

One Response to this is boston, not LA

  1. […] mot gatuvåldet” och al gore jag har skrivit lite om den här hetsen mot gatuvåld tidigare. för att vara riktigt tydlig, våld kan vara riktigt läskigt. tyvärr är det oftast […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: