själsligt horande

till att börja med har jag inga problem med de individer som väljer att sälja sina kroppar för pengar. jag har umgåtts med och faktiskt varit i relationer med människor som, i olika grad, tidigare eller senare i sina liv gjort detta. själv har jag aldrig betalat för sex och kommer inte att göra det i fortsättningen heller.

de som köper sex och det system som rättfärdigar det har jag däremot ingenting till övers för. systemet är något abstrakt som det är svårt att se eller ta på. däremot är köparna, eller torskarna, något betydligt mer påtagligt. lite extra svårt har jag för personer som dessutom är pedofiler. en pedofil greps häromdagen i thailand. förhoppningsvis ger de honom exakt vad han förtjänar.

en annan typ av horande är det själsliga horandet som kallas förvärvsarbete.

en skuldsatt människa är aldrig fri

heter det och precis så är det. det är till och med så att en person idag inte är fri även om hon eller han råkar vara skuldfri. det överhängande hotet om kommande skulder är ett minst lika effektivt sätt att begränsa en människas handlingsutrymme. att genom ekonomiskt våld beskära en individs frihet är lika illa, om än på ett mer abstrakt sätt, som ett sexuellt övergrepp. de omedelbara konsekvenserna för den enskilda personen är givetvis helt olika men på en hatisk kommunistgraderad skala över jävligheter är de två rätt lika.

löneslaveri och arbetssäljande borde vara termer för dagligt bruk. istället snackar folk om att ”få” ett jobb. att ”få” lön. att ”få” semester. det är bara trams rakt igenom. allt det du inbillar dig att du ”får” av arbetsköparen, alltså den som sitter på stålarna, är saker som du självklart betalat med ditt arbete. oavsett om du jobbar på förskola eller i fabrik.

för en crashcourse i marxism, presenterad i serieform(!), kan ni läsa ”marx for beginners”/”marx för nybörjare” av Ruis. kan vara klurig att hitta på svenska, men det är väl värt mödan. annars finns den engelska versionen att köpa här. kolla även in den här texten om autonom marxism om du aldrig stött på begreppet förut.

till skillnad från olika former av socialism, som vilar på en rätt sjyst ideologisk och teoretisk bas, har inte högeridioterna mycket komma med. precis som vanligt alltså. dagens nyheter skriver att svärjedemåkraterna har haft nån slags möte. mellan krogrundorna och bondagesexet (en detalj om det finns här) har de, precis som vanligt, snackat lite om invandrare. dn citerar rasisterna och skriver att

Kommunernas integrationsarbete ska ersättas med ”assimileringsbefrämjande verksamhet”.

vilket självklart är rent trams. hårklyverier och påhitt. kan inte sd gå tillbaka till armbindlar med swastikor? var skönare när de inte försökte låtsas som att de var vanliga människor utan öppet erkände att de var idioter.

andra idioter som är lite roligare är fotbollshuliganer. idioter därför att de oftast håller på fel lag (det vill säga djurparkens if). dn och aftonlögnen skriver om hur några av dem skulle slåss lite. oturligt nog för dem var snuten snabbt på plats och sydde in hela gänget. grejen med fotbollsmupparna är att om de nu så gärna vill veva på varann, låt dem göra det. problemet verkar vara helt obefintligt så länge de ses på åkrar, öde industriområden och liknande.

påminner lite om sex. eller ja, inte bokstavligt kanske. själv har jag aldrig haft sex i ett öde industriområde men det kommer kanske. grejen är att så länge vuxna människor frivilligt går med på någonting som inte sumpar lite hederlig social kamp för mer socialism kan de väl göra det. enligt samma logik skulle inte vuxna människor få ägna sig åt smisksex heller, eftersom det rent formellt måste gå att döma den dominerande för misshandel.

timmarna som är kvar av den här söndagen borde du kolla på sopranos och fundera på varför du inte är mer lik tony.

props till advance patrol.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: