gnäll, gnäll, gnäll

vi (ja, nu är vi flera) kan inte hålla oss. förhoppningsvis kommer vi aldrig behöva skriva om det här igen, men tills dess…

rasisten och sverigedemokraten rickard kling, som på nåt outgrundligt vis blev invald i motalas kommunfullmäktige senast, har nu ”tvingats avgå” som det heter. tyvärr för rickard var det någon som störde sig på att han spyr ur sig rashat och valde att agera. i den mån det nu finns något att tala om. det enda som faktiskt har hänt är att en grupp medborgare blivit rättmätigt förbannade och klottrat lite på en fasad. om det upprör gnällidioterna borde de kolla på vad landshövdingsarslet björn eriksson har för sig i kina.

apropå sd:are som fegat ur i linköping är adam linnerheim, ni vet killen som räknar om kostnaderna för invandringen i antal färdtjänstresor, ett kul exempel. han avgick efter att några missnöjda väljare drog en yxa i hans dörr, och även efter att hans partikamrat andreas lundqvist ”avslöjats” som nazist. ryktet säger att en del aktivister fick lite kalla fötter vad gäller adam eftersom killen sitter i rullstol, men skit ska skit ha. dessutom vore det klart ojämlikt att diskriminera någon för att vederbörande är rullstolsburen.

anyway. det corren missar i sin rapportering är att det handlar om riktigt folkliga missnöjesyttringar. kan en rasist bli vald, då är det något galet i världen. systemet ska inte skyddas bara därför att. eller jo, det är precis vad corren tycker. men så hade tidningen också swastikor på framsidan av sin tidning under 1930-talet när en viss mustaschprydd herre försökte göra europa judenrein.

correns gratistidning, extra östergötland, borde nog göra lite bättre research på det de skriver. eller åtminstone på det daniel cannervik skriver om ovan nämnda hot mot rasisterna. danne verkar annars vara en kul kille som försöker se ut som jeff daniels, och vi på den här bloggen har inget emot honom (spara alltså bläcket som proklamerar nya hot mot demokratin). men om han eller någon annan är intresserad av lite riktigt journalistik borde de gräva på riktigt.

återstår bara att se hur karl-rune krig, mannen som i många år förpestat östergötland med sina insändare under putslustiga signaturer som ”krigarn i fålehagen”, ställer sig händelseutvecklingen. honom hatar vi däremot och hoppas att hans äckliga hund(ar) biter ihjäl honom.

Annonser

3 Responses to gnäll, gnäll, gnäll

 1. Mia skriver:

  Jag vet inte hur det var med Klingsnubben här, men kom ihåg att man inte behöver vara rasist för att man är Sverigedemokrat. Läs lite om saken ifall du tror det, partiets websida räcker. Rasism är en annan sak.

 2. zwitterjon skriver:

  nja, det kan du ju tycka, även om det nu råkar vara fel. jag skulle väl säga ”det räcker med att läsa på deras hemsida för att inse att de är rasister”. dessutom är de sjukt klassfientliga.

  dagens arbete har skrivit lite om förvirrade sd:are på http://www.da.se/home/da/home.nsf/unid/94748D07E73BA512C125739F002A015B?OpenDocument och där kan du nog klicka dig vidare till annan underhållande läsning.

  skjut av sd:arna en för en så slipper vi skiten sen. ful jul på dig.

 3. […] östergötlands landshövding björn eriksson har gjort sig känd för att vara en idiot. i en tidigare post har han fått en skopa skit apropå att han var i kina och chillade med galningar på […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: