dkp

Revolutionära Fronten får härmed minus 50 dkp i vänsterraidandet. på sin hemsida skriver de om sin syn på klassbegreppet. våra älskare på autonoma kärnan påpekar vissa uppenbara brister i den här texten, och egentligen handlar det inte om nåt hat mot RF. snarare handlar det om att organisationer eller individer som hela tiden påpekar sin egen förträfflighet är rätt svåra att ta på allvar. vi kräver inte mycket, men NÅGON slags framsynthet kan man väl ändå begära?

något som stör betydligt mer än RF är hur staten lassar över fattiga människor till kyrkan. på så vis behöver inte freddan ta konsekvenserna av sin förbannade högerpolitik. eller, det får han aldrig nånsin. det är det hela saken går ut på. men nu slipper han ens tänka på det eftersom själva problemet, fattigdomen, tas omhand av de ideella kyrkorna. förutom att inte ta sitt ansvar väljer alltså staten att driva utsatta människor i armarna på religiösa galningar. hata staten. minus 50 dkp till dem också.

plus 50 dkp för alla antifascister som jävlades med nazisterna under salemmarschen. motkrafts härliga rapportering finns här. tyvärr räckte det inte riktigt ända fram och nassarna kunde knalla. men långt ifrån obehindrat. enda trösten är ryktet som säger att många nazister ramlade olyckligt i samband med att de närvarade vid skitevenemanget. de ville tvivelsutan följa i timmy grohs stora fotspår. hoppas du hann lida timmy! (att dela ut dkp till timmy är uppenbart meningslöst eftersom han redan kört /gquit).

Annonser

2 Responses to dkp

  1. locax skriver:

    ak kapade uppenbarligen mitt konto,men det är ok för jag likes you too.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: