jävla jul

julklappen från borgarna blir att snuten får begära ut information om datortrafik (dvs ip-loggar) även i de fall där det bara handlar om bötesstraff. dagens nyheter skriver

Det betyder i praktiken att så fort det finns en misstänkt gärningsman till ett brott kan polisen begära att få se IP-adresser som kan ha anknytning till gärningsmannen.

vi vet sedan tidigare att misstankar kan vara ganska vaga och bygga på nästintill obefintliga grunder. summa summarum är att snutjävlarna helt säkert kommer bugga folks datorer i mycket större utsträckning eftersom de numera kan göra det utan att behöva ta några konsekvenser för det. hoppas ni får nageltrång allihop.

tydligen har också inbrottsstatistiken gått upp nu över julhelgen. undra på det. folk har pengar och dyrbara grejor som ligger och skräpar överallt. dessutom skulle det inte förvåna om det är nåt yngel ute på lidingö som har ringt bengen och gnällt lite för att senaste rolexen ramlat bakom soffan. fy fan. dessutom verkar inte julhandeln slagit de rekord som börsnissarna förutspått. stor oro i leden. trots att omsättningen ökar varje år, och det handlar inte om några små summor heller. ”förväntningar på vinster” är bara trams, men riktar osökt tankarna på en chef som hela tiden talade om att ”ta ansvar”. dö, din jävel. hoppas du tar ansvar för ditt eget lyxkonsumerande vilket du gärna delade mig dig av.

julen är en högtid då det viktigaste är att vara tillsammans med sina nära och kära. men vad händer med de som inte har någon att bry sig om? de som ingen bryr sig om? de som inte skulle saknas om de dog vilken sekund som helst? den här julen tillängas alla de som knuffats iväg utanför.

nu är det jul, slakta ett svin / ta sven-otto littorin!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: