alla som inte dansar är våldtäktsmän

titeln syftar givetvis på kalaslåten med samma namn. om man inte inser att alla coola katter dansar är det däng som gäller, verbalt eller i battle. nån gnällig jävel har självklart polisanmält maskinen för deras låt. han tog väl åt sig…

2007 var ett kul år på många sätt. autonoma kärnan, dessa hjältar, har gjort en lista på skojiga tilldragelser. de har även en text om huruvida taktiskt våld är något att digga eller inte. i sitt slutdokument skrev RAF lite om vad de lärt sig av sin aktivitet under åren. lär av historien!

höjdpunkten från nyårsafton var när det kom upp en stor diskussion om vad poppers är för något. lär er av wikipedias eminenta förklaring. sen kan ni kolla på, eller varför inte läsa, fight club när ni ändå håller på.

röda armé-fraktionen var intressant på många sätt. förvisso verkade de i en tid då förutsättningarna för praktiskt taget allting var annorlunda, men de lyckades ändå göra något vettigt av efterkrigstidens frustration: de byggde en stadsgerilla för att langa tillbaka lite av skiten på systemet. dessvärre lyckades de inte bygga någon kommunistisk (eller annan) resning mot den tyska kapitalismen så det hela sket sig en smula. å andra sidan mulade de några grisar, så props till tyskarna där.

apropå hiphop borde alla bilda sig mer om rötterna. funkmaster flex och beastie boys är en bra utgångspunkt. lär av historien.

en dansk kamrat har nyligen gått bort. faf har publicerat en nekrolog som finnas att läsa här. vila i frid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: