idel konstigheter

östergötlands landshövding björn eriksson har gjort sig känd för att vara en idiot. i en tidigare post har han fått en skopa skit apropå att han var i kina och chillade med galningar på skattebetalarnas bekostnad. nu har kineserna hört av sig till linköpings kommun och krävt att en sång- och dansshow ska stoppas. orsaken uppges vara att showen har någon form av koppling till falun gong.

andra intressanta tilldragelser är att det finska inbördeskriget nu är 90 år gammalt. grattis grattis. som vanligt var det högerfolket som stod för de värsta hemskheterna i sin iver att säkra klassamhället. om de röda hade arkebuserat lite fler rikingar kunde det gått bättre.

klassamhället är tydligt även i nazismens ursprungsland, tyskland. dagens nyheter skriver om hur invandrare har ytterst svårt att få arbete. skönt då att landet som fött fram en övermänsklig ideologi vet att ta hand om de sina. rasen framför allt!

som avslutning visar sverigedemokraterna ännu en gång var de står. starkt jobbat idioter.

Annonser

6 Responses to idel konstigheter

 1. Joakim Lindrot skriver:

  Tre idioter och en icke-sverigedemokrat kan knappast representera var hela partiet med 3000 medlemmar står.

 2. zwitterjon skriver:

  jo, precis så är det faktiskt. sverigedemokraterna är idioter rakt igenom och ingenting kan förklara bort detta enkla faktum.

  med tanke på hur mycket energi sd måste lägga på att bevisa sin ärlighet törs vi vanliga människor (läs: antirasister) knappt tänka på hur mycket skit som egentligen göms i partiet.

  tommy funebo är en riktig hejare som skriver skojiga grejor om ert jävla tomteparti. hoppas ni dör allihop.

 3. Mia skriver:

  Att det även finns idioter i mainstrem höger och vänsterblocken har vi fått bevisat för oss otaliga gånger de senaste 50 åren. (Jag var inte född då men man kan alltid läsa bakåt :D)

  Självklart finns de då även sura äpplen bland Sverigedemokraterna. De finns helt enkelt överallt.

  Inte speciellt sensationellt faktiskt.

  zwitterjon: Så bara för att du inte håller med deras åsikter hoppas du att de ska de dö? Vart placerar det dig rent politiskt? Någonstans bredvid någon som Hitler kanske? Stalin? Kim Jong Il?

 4. Befria Media skriver:

  Ett parti som vill minska invandringen en aning ar tydligen ett hot mot ett litet fatal extremister. En banal sak som att minska invandringen ar motiv for en del motstandare att vilja doda manniskor.

  Motstandare har aldrig kunnat motiveras sej. De har aldrig kunnat forklara sej eller svarat pa fragor om varfor massinvadring ar bra for sverige.

  zwitterjon ar ett typiskt exempel pa deras brist pa logik, argumentation, kunnande och intelligens, ett exempel pa primitivt tankande individer.

  Allt dom kan ar att skrika sinnesjuka saker som ”doda dom” eller ”rasist”, det bidrar inte till en debatt bara till att visa vad for slags personer de ar.

 5. Patrick skriver:

  zwitterjon sa inte att han skulle döda dem, han bara önskade dem döda och det borde han väl få göra?

 6. zwitterjon skriver:

  haha, så många skojiga kommentarer kunde vi knappast ha förutsett när vi skrev den här posten. skönt att se att det finns rasister som tar åt sig.

  den som ska praktisera bevisföring är de som hävdar att det är bra med isolering, rasism och det jävla skämtet ”etnopluralism”. alltsammans går att spåra till gobineu eller nån likartad galning. pete peters gjorde ju ett gott försök att förklara varför vita människor är bättre än andra, men föll platt.

  om ni vill snacka om våld kan ni höra med SD:s första partiledare, Anders Klarström, om vad han och hans polare gjorde när de utgjorde Nordiska Rikspartiets riksaktionsgrupp. Eller varför inte kolla vad Ulf Ranshede pysslade med? de skulle möjligen kunna bortförklaras som reliker från en svunnen tid, men faktum kvarstår att sverigedemokraterna bygger på basen som lades av bss, bevara sverige svenskt. en organisation som främjade klassamhället och spred vulgärrasistisk propaganda.

  må vara att ni har vunnit en och annan knäckebrödsmiljonär, men ni kan fortfarande inte visa er utomhus. väl mött nästa gång! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: