bomb mot syndikalister i norrköping

i norrköping hittades igår, lördag, en bomb utanför en lokal som tillhör norrköpings ls av sac. alltså syndikalisterna. det har rapporterats i flera medier, bland annat motkraft (1 och 2), expressen, corren och norrköpings tidningar. som av en ren tillfällighet hade nazister synts till i både linköping och norrköping tidigare på dagen. idag, söndag, är det dessutom förintelsens minnesdag.

man kan tycka många saker om sionister, och det gör vi också, men minnesdagen handlar om att inte glömma bort det jävla elände som nazisterna drog ned på folk.

en annan sak vi inte glömmer är bombattentatet på piazza fontana i milano som genomfördes av fascister, men där vänstern utmålades som syndabockar. högerextremister från ordine nuovo stod bakom attentatet. de här jepparna byggde alltså terroristceller som skulle genomföra en våldsvåg av sällan skådat slag. lyckligtvis stoppades de innan skadorna hann bli så stora som avsett.

ordine nuovo i italien, national front i england, front national i frankrike och diverse högerextrema grupper i sverige försöker företräda något de kallar ”tredje positionen”. i korthet går det ut på att rasisterna snor lite grejor från vänstern, som miljökamp, antikapitalism och arbetarperspektivet. sen kombinerar de det med sina gamla vanliga dumheter. sverigedemokraterna är ett exempel som försökt genomföra detta på samma sätt som fransoserna, men det har inte gått lika bra. kanske för att det svenska samhället är något mindre korrupt än det franska och för att högerextremisterna helt enkelt inte fått samma chans att rota sig här.

anyway.

allt detta leder egentligen till samma sak: nazisterna kan försöka skrämma oss med knivar, bomber eller gaskamrar, men vi ger oss aldrig. de har helt enkelt ingenting som vi inte kan bemöta, vare sig retoriskt eller praktiskt.

summa kardemumma: vi hoppas alla nazister dör. ja, det gäller även sverigedemokraterna. dö. nu. tack.

Annonser

One Response to bomb mot syndikalister i norrköping

  1. […] den udda vinkeln rättshaveri at its finest « bomb mot syndikalister i norrköping […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: