have a nice life

igår skrev vi om att syndikalister i norrköping hittade en rörbomb utanför sin lokal. norrköpings tidningar rapporterar idag att bomben sprängts av polisens bombgrupp. utredningen lär väl dock karaktäriseras av samma gamla vanliga kling&klang-känsla som brukar känneteckna snuten på slätten.

syndikalister är inte de enda som ligger illa till när det handlar om att sprängas i bitar. häromveckan var det ju stort bankrån i göteborg och nu snackas det om att rånarna fick med sig nästan 20 miljoner kronor. bra jobbat gubbar. om de är tio stycken blir det nästan två mille per skaft. får ses som en hygglig timpenning, planering och förarbete beaktat. dela med er lite nästa gång.

alla spränger inte grejor men snor stålar ändå. nu har nån smålirare lyckats knycka några kronor, och genast blir det stort hallaballo. ärligt talat, om han hade kunnat bokföra det som reavinst från aktieförsäljning hade inte en jävel brytt sig. men men nu ska det plötsligt gastas om lagar och straff. trams. det är dags att nån tar tillbaka lite.

hugo chavez, venezuelas karismatiske president, vill bygga militärallians mot usa. inte speciellt konstigt egentligen med tanke på att usa har nato, ryssland har warsawapakten och eu har nån egen skit. föga förvånande ojar sig de stackars nordamerikanerna. tänk om mexarna och deras rasfränder BEVÄPNAR sig? det kan väl ändå inte vara demokratisk? bäst att bomba dem till stenåldern (igen) without further ado. vad finns det att säga? hugo, när kriget bryter ut kan du räkna med oss i frivilligbrigaden.

sist, men knappast minst, är nyheten att feministiskt initativ ska ställa upp i riksdagsvalet 2010. även eu-parlamentsvalet 2009 är något man säger sig satsa på. ska bli kul att se. hellre gudrun schyman än jean-marie le pen vilken dag som helst. gudrun är åtminstone lite cool.

Annonser

3 Responses to have a nice life

 1. Artikel 19 skriver:

  ”gudrun är åtminstone lite cool.”

  Inte alls. Om du vill läsa om Feministiskt initiativs bidragsfusk så gå gärna in på min blogg, Artikel 19.

  http://artikel19.blogspot.com/

 2. zwitterjon skriver:

  och varför skulle det vara dåligt att fuska med bidrag?

 3. Vida Latina skriver:

  Mmm… nog for att Chavez kanske ar ett battre alternativ an fascist-presidenten har, men det ar inte sa kul att bo i Colombia nar grannlandet militariserar gransen och haller pa med sin krigsretorik.
  Det maste ju finnas ett battre alternativ an krigsalskande ikoner med storhetsvansinne for vanstern i latinamerika (och jo, massor av schysst grasrotsorganisering finns ju ocksa, som tur ar).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: