miljöpartiet – realpolitiker eller opportunister?

dagens nyheter, denna källa till visdom, skriver idag om att miljöpartiets ena språkrör maria wetterstrand ändrat position i sin inställning till eu. samtidigt oreras om huruvida miljöpartiet i stort kommer att ta efter hennes nya linje. henrik brors, mannen som blev sjukt sågad av göran persson i teve, förutsäger en stor debatt inom partiet. ja, det måste man väl knappast vara nån truxa för att fatta.

tydligen tycker wetterstrand att eu har en sådan fantastisk miljöpolitik. hur hon sedan ställer sig allt som är dåligt med eu är en annan femma. det får stil av att gå på kalas hos kungen för att äta honom ur huset, för mat är ju bra…

anyway. eu:s eventuella existens kan man tycka många och olika saker om, men en sak är åtminstone klar: det är i dagsläget inget projekt som på det stora hela främjar nån slags socialism.

det är lite som tjatet om lilla karachi. ni vet, idiotrestaurangen som inte vill betala vettig lön till sina svartanställda jobbare. petter skriver lite mer om hur moderaterna stället sig till eländet.

sätt usla chefer, borgare och nazister som besättning på en rymdexpedition och låt oss fundera på vettigare grejor.

Annonser

One Response to miljöpartiet – realpolitiker eller opportunister?

  1. […] Akuhujan klär av klassamhället, Petter om allas självklara rätt att rädda miljön,  Den udda vinkeln om mp, Kim müller länkar, Slutstadium om tro, Under Täcket om att omvända en liberal, Vida […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: