seek and destroy

tysklands förbundskansler angela merkel har, enligt dagens dumheter, varit husockupant. fast det vill kärringen så klart inte bekräfta. det är konstigt att hon företräder en högerpolitik som slår mot de vanliga människor merkel hade som grannar när hon själv var ung och bostadslös. det värsta exemplet på efterkrigstysklands ekonomiska våld torde vara lagsamlingen harz IV.

en kortare dumhetsnotis är att usa:s befälhavare i mellanöstern avgår av nån diffus anledning. kunde han inte tagit bush med sig?

i svärje är allt som vanligt. idioter, brats och socialfascister konkurrerar om hatet på den fria marknaden. i dagsläget ligger mona sahlin ganska bra till, fast på ett konstigt sätt. hon har föreslagit att fler kommuner ska tvingas ta emot flyktingar, vilket egentligen är ganska bra, men hon föreslår också att man ska tvångsplacera flyktingarna.

den första halvan är kalas. vissa kommuner ska inte kunna smita från sitt ansvar bara för att de är skånejävlar med gröt i käften. den andra halvan är knas eftersom det inte funkar att tvinga ut folk. däremot kan man ömjukt komma med genomtänkta förslag. men det är en annan sak.

i en tillakablick på eurovision song contest 1987 tänker jag att man kanske skulle bygga några qassamraketer trots allt.

Annonser

2 Responses to seek and destroy

  1. […] vilken PSOE automatiskt tar hem spelet. – Så om alla röstar vinner vänstern? Nytt i Konflikt: Seek and destroy, Utedagis – mest för de rika, Rätt ska vara rätt, Att inte vilja förstå är Mccarthyism, Den […]

  2. […] vilken PSOE automatiskt tar hem spelet. – Så om alla röstar vinner vänstern? Nytt i Konflikt: Seek and destroy, Utedagis – mest för de rika, Rätt ska vara rätt, Att inte vilja förstå är Mccarthyism, Den […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: