dårskap

ett möte idag fick mig att tänka på alla idioter jag stött ihop med. bara tanke gjorde mig matt så jag surfade på internet istället. inte gick det bättre där. ett mindre urval följer här:

kristina axen-olin, moderatkärringjäveln, har avgått. tydligen tyckte hon att hennes krävande jobb inte gick att para ihop med att vara ensamstående trebarnsmor.

här kan man då lätt börja argumentera för kvinnors utsatthet i arbetslivet, där de tvingas ansvara för både lönearbetet och det obetalda hemarbetet. alltsammans viktigt och av högsta intresse. så icke i det här fallet. axen-olin är en fruktansvärd häxa som förtjänar att brännas på bål, dock inte för att hon råkar vara kvinna utan för att hon är den äckligaste högermoderat som skådats på länge.

högerkärringar, och gubbar ska vi inte ens nämna, finns det gott om. en av tanterna, en ”toppchef”, uttalar sig om att man ska ”följa sin inre kompass” och säga upp sig från jobb som inte känns 100%. jävligt lätt när man har räkningar att betala och ungar att mätta. men, så är det väl inte för henne. fy fan.

reaktionerna låter dock inte vänta på sig. en modig medborgare (låt vara att personen körde en merca) försökte på egen hand minska ordningsmaktens personalstyrka, men stoppades olyckligt.

KONFLIKT!

Annonser

3 Responses to dårskap

 1. […] konflikt:den udda vinkeln om dårskap. […]

 2. Lisa skriver:

  Det var oerhört skönt att äntligen slippa läsa ännu en fjäskig kommentar om hur ”synd” det är om fanskapet.
  Jag håller med dig helt!
  Det finns tiotusentalskvinnor i Sverige som förtjänar mer medlidande än K A-O.
  Jag hoppas att hon mår riktigt, riktigt dåligt.

 3. […] Syrran, Akuhujan, Den udda vinkeln, Kim Müller, Slutstadium, Bola de Fogo, Petter Partikulärt, Samhällsfeber och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: