revolutionary but gangsta

svt opinion skriver petter nilsson idag om hur fascister tar för sig när ”socialdemokrater” (dvs högermänniskor som låtsas att de är vänster) bara gör bort sig.

Inte heller förbättrade vänsterregeringen situationen för arbetarklassen och under långa perioder lamslogs Italien av stora strejker, protester mot en vänsterregering som inte talade för arbetarna.

det här är ett stort problem, att de som säger sig förespråka vanliga människors intressen i själva verket har något helt annat för ögonen. i svärje brukar det vanligen kallas ”valfläsk”, något som tamigfan borde vara straffbart. låt säga att du ska sälja en diskmaskin men levererar en diskborste. då skulle det bli ett jävla liv. när samma tillvägagångssätt tillämpas inom svensk politik är det ingen som höjer på ögonbrynen.

in med plus-sverker i riksdagen och rensa ut!

dn debatt skriver metta fjelkner om hur göran persson sänkte lärarnas status när skolan kommunaliserades. lite spännande. huruvida detta påverkar unga mäns supande på jobbet är oklart.

intressant?

konflikt (latheten tar över så det blir en samlingslänk idag)

Annonser

2 Responses to revolutionary but gangsta

  1. herman skriver:

    Det var någon kubansk författare som skrev utan att använda stora bokstäver för att visa att ingen bokstav är värd mer än någon annan (kommunism bland bokstäver alltså). Är det din förebild?

  2. zwitterjon skriver:

    nej, jag är bara lat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: