avbrott – men inte på idiotin

idioterna i regering och riksdag har röstat igenom lagen om signalspaning. nu kan alltså försvarets radioanstalt, sveriges motsvarighet till gestapo, avlyssna oss lättare än tidigare. inte för att snuten dragit sig för att bugga telefoner tidigare, men eftersom de är som de är kommer det säkert att bli en del okynnesavlyssningar enbart därför att de kan.

ett annat gäng som var ena riktiga hejare på att registrera folk var nazitysklands hemliga polis, gestapo.

vänsterpartiet anmäler regeringen till konstitutionsutskottet (KU) och frågan jag ställer mig är om det verkligen kommer förändra något alls? lagarna skrivs av de rika för de rika. som av en ren slump är det samma överklass som utgör KU vilket gör det svårt att se varför de skulle granska sitt eget beslut.

det har redan bloggats spaltmil så allt av värde har väl redan sagts. död och förintelse åt regeringen.

”När regering och riksdag visat sig maktlösa, då är tiden inne för gatans parlament att tala, då måste foket ta sin sak i egen hand. Leve massrörelsen, leve gatans parlament!”

Zeth Höglund, partikommunist i riksdagen, 5/6 1917

”gatans parlament” är för övrigt titeln på en inte så läsvärd bok av anna-lena lodenius. en gång i tiden skrev hon saker som trots allt var intressanta i någon mån men sedan hon fått för sig att ”avslöja” vänstern med ovan nämnda bok har det gått käpprätt utför. kanske var hennes bidrag till den vettiga litteraturen helt beroende av samarbetet med stieg larsson?

en skojigare bok är ”days of war, nights of love” som getts ut av crimethinc. de släppte för övrigt en ny bok förra året som kanske är intressant, kanske inte.

Annonser

One Response to avbrott – men inte på idiotin

  1. […] Alliansfritt Sverige, LOKE, Svensson, opassande, Kaj Raving, Akuhujan, Den udda vinkeln, Reciprocity, Under täcket, Vida Latina och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: