stökigt

skojig detalj från linköping senast var när cepet paul lindvall, mannen som står bakom vårdslakten i östergötland, uttalade att nazister inte är välkomna i linköping. ett uttalande som i sig är sakligt riktigt. men att kalla läget ”stökigt”, som corren gör i sin värdelösa webb-tv, är väl ändå att ta i lite. eller ja, plastflaskor och ägg kanske hotar demokratin.

jan kallberg, nån akademikergubbe som utvandrat till usa, snackar lite om de upplevda hoten mot demokratin (alltså parlamentarismen). kallberg skriver

Arbetet har byggt på den hemmasnickrade hypotesen att terrorister skriver e-post till varandra och talar öppet och glatt med varandra på telefon, helst på abonnemang som innehavs av andra terrorister, och de tar god tid på sig så att man hinner att FRA-spåra samtalen och översätta hela aktiviteten, analysera och sätta säkerhetspolisen på spåret.

mycket fint, men inte speciellt skarpsinnigt. å andra sidan är lagstiftningen lika trubbig som en stubbe. redan den gamle hjälten george orwell skissade ju detta i ”1984” (sönderciterad bok vid det här laget). samtidigt visade han på ett annat samhälle i ”animal farm”, där grisarna på bondgården leder en
revolution bara för att ikläda sig bondens roll. tankarna går osökt till sossarna och göran persson, den proppmätte jäveln. kontrollen utövas egentligen inte när man övervakar folk. om det finns 7 000 sätt att censurera saker finns det gott och väl 10 000 sätt att smita runt censuren. problemet är snarare att livet styrs in i bingolottofåran.

ansiktslös kamp finns det å andra sidan ganska gott om. skojiga exempel är omröstningar i italienska bilfabriker på 1970-talet där en majoritet av arbetarna röstade för att inte strejka och att respektera fredsplikten bara för att i nästa sekund gå ut i vild strejk mot den jävla kapitalismen. divide and conquer, som det heter.

ungjävlarna i rödeby vill slippa straff efter ”dramat”. ned i saltgruvan med dem. ungdomsligister måste ledas med fast hand så att de inte blir ungdomsnazister.  förvisso tragiskt  men att låta skiten slippa  undan…. föga troligt.

De anser att de var inbjudna av sonen i familjen för att göra upp.

ja, för det är ju väldigt mycket mer ok att slå ihjäl sitt mobboffer bara för att man bjuder in sig själv. idioter. dessutom, hela fixeringen bakom att ”göra upp” är bara FÖR patetisk. oavsett om det rör fotbollshuliganer, ungjävlar eller nazister. eller alltihop.

17-åringen själv valde att inte överklaga. Men han är kallad som vittne när förhandlingarna i hovrätten i Malmö börjar på tisdag. Han har genomgått ett flertal avancerade ingrepp sedan han blev skjuten i ryggen av pappan och han lever numera utan mjälte.

det får ses som ett ganska ringa pris för att bete sig som ett arsle.

anyway. jag tror inte på fängelse som inrättning (å andra sidan gillar jag rättstavning och hård fysisk träning). dock tror jag på uppfostringskollektiv liknande det slag som upprättades i den demokratiska delen av spanien under inbördeskriget 1936-39. vänstern byggde ett riktigt samhälle tills piss-stalinisterna sköt sina ”kamrater” i ryggen och allt blev precis som vanligt igen.

camilla lindberg, känt pucko från folkpartiet, har gjort bort sig. hon fick lite berömmelse när hon gapade om fra-lagen ur ett borgerligt perspektiv med låtsad frihet, dvs frihet från att tänka fritt (enligt devisen ”att tänka fritt är stort, att tänka rätt är större”). nu spelar hon ut judekortet i nån slags fyllehumor. ja, det visar sig att hon är judinna och pro-israel. det senare bra mycket mer intressant än det tidigare som jag ger fullkomligt fan i.

”Personen som stulit plånboken är muslim och har tagit den bara för att jag är judinna”, står det i polisanmälan. ? Det stämmer inte. Jag har inte sagt så, säger hon.

nog för att jag hatar snutar, men jag tvivlar på att nån av dem hittar på i det här fallet. om så ändå är fallet är det rätt kul. men tills vidare utgår jag från att lindberg faktiskt hävt ur sig de dumheter hon är beskylld för.

citatdroppande från aftonbladet ger

Så du [Camilla Lindberg] har sagt det som står i polisanmälan?

– Vi hade en diskussion som man ofta har om man är folkpartist och ganska pro Israel. Och då sa jag att det kanske var därför.

– Men det sa jag till hälften på skämt och hälften allvar.

så först förnekar hon, sen bekräftar hon. för den som är mer intresserad av teoretiserande kring dementier rekommenderas att läsa ”det stora avslöjandet” eller valfritt uttalande av silvio berlusconi.

en imam kommenterar lindbergs uttalande:

– Vad vi behöver i världen är inte en ökad konfrontation bland olika människogrupper, säger Abd al Haqq Kielan

en sån här dag kräver meditation över viktiga ting.

KONFLIKT!

Annonser

5 Responses to stökigt

 1. råbork skriver:

  du missar Abd al Haqq Kielan har sagt ett par riktigt fina saker om homosexuella och om kvinnors frihet utanför hemmet, inget jävla samförstånd (allra minst med homofobiska religiösa idioter!)

 2. zwitterjon skriver:

  det förvånar mig inte ett smack. tvärtom. däremot hade han en rolig mössa och förtjänade därmed att bli lite citerad.

  idioter är idioter oavsett vilket, så ingen diskussion där.

 3. […] sexliv, Autonoma Kärnan skriver om arbetsvägran inom kvinnodominerade yrken och Den udda vinkeln flummar på om ditt o datt som faller honom […]

 4. […] sexliv, Autonoma Kärnan skriver om arbetsvägran inom kvinnodominerade yrken och Den udda vinkeln flummar på om ditt o datt som faller honom in. Läs orginalet på Guldfiskes blogg på motkrafts […]

 5. […] sexliv, Autonoma Kärnan skriver om arbetsvägran inom kvinnodominerade yrken och Den udda vinkeln flummar på om ditt o datt som faller honom in. Motkrafts […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: