the madman tendency

någonstans brister en kvinnas hjärta. samtidigt, i den kyliga verkligheten, skriver dagens nyheter följande:

Snart blir det tvärstopp för alla tjuvåkare på tunnelbanan och pendeltågen. SL ska sätta upp nya glasväggar – nästan två meter höga – som ska göra det omöjligt att ta sig förbi spärrarna utan giltig biljett.

som vanligt är det ingen hejd på skiten. det har gjort att lusten att blogga varit lite på upphällningen sedan en tid tillbaka. den ena grejen är dummare än den andra, och tunneln i ljusets slut förefaller allt dystrare. förslaget om att glasa in perrongerna i stockholm, för att på sätt minska antalet olyckor och självmord, verkar däremot för dyrt. det är alltså bättre att bygga väggar för att hindra folk från att komma IN än väggar som hindrar folk från att ramla UT. undrar hur ekonomerna får ihop det där. nästan så att tankarna går till aftonbladets rubriksättare som lyckades med en riktig fullträff häromdagen.

som vanligt kommer det att bli vanliga människor som får betala för att bygga (fel sorts) nya glasväggar. även om SL går fett med vinst räcker givetvis inte ” i dessa oroliga tider”, men JAG tänker inte betala för att nån jävel trollat bort lite för mycket elektroniska stålar nånstans. det är samma sak som att snatta. om ingen skulle snatta, hur troligt är det att priserna skulle sjunka? inte speciellt sannolikt, eller hur? företagen tar precis så mycket betalt de kan utan att kunderna går till någon annan butik. i vissa fall är smärtgränsen nästan löjligt hög.

det börjar bli dags att skjuta lite folk eller ta sönder nånting stort. gärna något dyrt. kamrater i Lund ockuperade hus, vilka föga förvånande blev stormade av polisen. motkraft har koll på läget. trist när man måste slåss mot vilseledda muppar som jobbar för systemet för att de inte fattar bättre.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: