tennisligismen – det nya vita

det går att läsa lite varstans på internet om den nya landsplågan – tennisligister. om man scrollar förbi allt skit om melodifestivalen, vill säga. de två (1 och 2) stora idiotplatserna i den svenska internetsfären skriver stora rubriker (här och här) om hur huliganer attackerat polisen i samband med att nazistlandet israel råkade komma till svärje för att spela tennis. som en pikant detalj drog också polisen vapen mot en folkmassa. för den som är intresserad av rapportering inifrån det hela rekommenderas motkraft.net.

för den som vill läsa om någorlunda riktiga ligister kan titta på sverigescenen. den som bryr sig om varför tennis orsakar kravaller kan läsa vidare nedan.

som bekant har staten israel, sedan den skapades 1948, legat i konflikt med i stort sett alla sina grannar. detta torde vara rätt välbekant för de flesta, och orsakerna kring detta kan man fundera mycket kring. det viktigaste i diskussionen om israel är att göra skillnad på vanliga människor, som ofta är judar, och galningar (läs: sionister). att judarna och rätt många andra på goda grunder var jävligt skakis efter andra världskriget är också välkänt. vad som är mindre välkänt är att sionister alltså är extremnationalister som bara råkar vara judar istället för tyskar eller nånting annat.

sionisterna hävdar israels rätt att köra över andra människor hur jävla mycket som helst, eventuellt med hänvisning till gud. byt ut resonemanget mot att man hänvisar till sin ras så är sammanhanget klart. sionisterna är alltså elaka fanskap. tyvärr finns det många israeler som är sionister och låtsaslandet israel är sionistiskt, vilket tar sig uttryck i att man slaktar icke-sionister och bygger atombomber.

nu har alltså svärje, landet vi tyvärr bor i, bjudit hit israel för att lira lite tennis. detta samtidigt som israel driver en militäroffensiv mot områden nära israel där man tydligen anser att det finns terrorister.

att pissidioterna på dn och svd skriver om huliganer är knappast förvånande. det är den typen av människor som gillar att pruta på grejor fast de har tre gånger så mycket i månadslön som en vanlig knegare. kort sagt, individer som antagligen skulle må bra av en tur ut i verkligheten. tankar kring sådana människor uttrycks ganska väl i den här texten.

nån kärring har gråtit ut om att hon känner sig otrygg som jude i malmö. hennes judiskhet har ingenting med saken att göra. att hon väljer att stötta en krigförande rasistisk regim, däremot, är jävligt relevant. barbo posner, om du läser detta hoppas jag att du är rädd. jävligt rädd. stick åt helvete.

I slutet av januari deltog Barbro Posner i en manifestation till stöd för Israel. Motdemonstranter dök upp och kastade ägg, flaskor och asfaltklumpar och polisen tvingades till slut stoppa tåget. Demonstranternas säkerhet kunde inte garanteras. Två veckor senare anordnades en liknande sammankomst och även då blev stämningen hotfull.

med andra ord bemöttes sionisterna på precis samma sätt som man bemötte nazister när det begav sig. och som man fortfarande gör, förresten. ingen vettig människa är emot judar, bara ockupationen som pisslandet israel utövar. att försvara folkmord är fan inte godtagbart någonsin. fatta, barbro, att du och nazister är precis samma sak.

så länge som man tror att krig mellan folk nyttar till något är man mycket illa utan. det enda kriget som finns är det mellan klasserna.

konflikt

intressant?

Annonser

11 Responses to tennisligismen – det nya vita

 1. Charlotte Heyde skriver:

  Jag blir lätt illamående av både din prosa och av innehållet. Men det ordnar sig.

 2. you are fuckt upp... skriver:

  you are fuckt upp…, try to visit same country in latinamerika, and you are gone…

 3. Liberal David skriver:

  Du är ett offer för propaganda. Jag tänker inte slösa en enda stavelse mer på dig för det är inte lönt.

 4. Peter skriver:

  ”nazistlandet israel råkade komma till svärje”

  Hahahaha…..gick inte så bra för dig på SFI va?

 5. Sossarna och vänstern bär ett stort ansvar för att det blev våldsamheter och upplopp. Beslutet att spela utan publik var en provokation mot demokratin och idrotten. Tar nu sossarna och vänstern ansvaret för konsekvenserna och våldet?

 6. zwitterjon skriver:

  peter,

  svärje heter landet jag bor i. ingenting annat, eftersom det är ett skämt rakt igenom. om du vill fördjupa dig i statsbildning kan jag rekommendera ”italien” av tomas lappalainen. om du nu kan läsa.

 7. Izzat skriver:

  Bråket om matchen mellan Israel ocgh Sverige är bara en sådan barnslighet.Ungdomar som kastar stenar mot polisbilar. Vad kan deras protest hjälpa?
  Det finns ju ännu hemskare länder än Israel.
  Som t.ex folkmord på många stackars barn,. gamlingar, värnlösa kvinnor i Sudan.
  Varför kan den svenska fresdemonstrationen inte protestera mot?
  Men varför just Israel?
  hamas i Gaza har ju skjutit över 3000 raketer mot Israel, så har Israel rätt att attackera mot mot den!

 8. zwitterjon skriver:

  izzat,

  israel är, åtminstone i dagsläget, en skitig militärstat. fuck that shit.

 9. Stefan skriver:

  ”vad som är mindre välkänt är att sionister alltså är extremnationalister som bara råkar vara judar istället för tyskar eller nånting annat.”

  Menar du allvar eller spelar du bara dum? Om du hatar varje ”sionist” så är steget inte så långt till att hata alla judar, eftersom de flesta judar stödjer Israels rätt att existera, av skäl som borde vara uppenbara för de flesta.

  ”nån kärring har gråtit ut om att hon känner sig otrygg som jude i malmö. hennes judiskhet har ingenting med saken att göra.”

  Hennes personliga erfarenheter av antisemitism vet du inte ett skit om. Läs och begrunda även http://newsmill.se/artikel/2009/02/20/snart-omojligt-att-vara-jude-i-malmo

  ”att hon väljer att stötta en krigförande rasistisk regim, däremot, är jävligt relevant. barbo posner, om du läser detta hoppas jag att du är rädd. jävligt rädd. stick åt helvete.”

  Att stödja Israels rätt att existera är inte nödvändigtvis synonymt med att stödja precis allt som Israel gör. Manifestationen i fråga var för övrigt en fredsmanifestation, men motdemonstrationen var som du själv skriver allt utom fredlig.

  ”I slutet av januari deltog Barbro Posner i en manifestation till stöd för Israel.”

  Och här i Sverige ser maskerade autonoma tillsammans med arabiska antisemiter till att åsiktsfrihet inte får råda. Speciellt inte för judar i Malmö.

  ”Motdemonstranter dök upp och kastade ägg, flaskor och asfaltklumpar och polisen tvingades till slut stoppa tåget. Demonstranternas säkerhet kunde inte garanteras. Två veckor senare anordnades en liknande sammankomst och även då blev stämningen hotfull.”

  Ja, ni beter er som drägg i de flestas ögon och verkar trivas med att arabiska antisemiter sluter upp på era ”manifestationer”. Berätta gärna även om de antisemitiska slagord som skreks, vad sägs om ”Hamas Hamas, Hitler Hitler”. Bevis finns på youtube, ungefär en halv minut in i klippet, ifall du bryr dig: http://www.youtube.com/watch?v=vo8NWA7Cszk

 10. Anonym beundrare skriver:

  King skrivet! Och fina reaktioner, en roundup av ledarskribenternas ståndpunkter kan man säga. En liberal ödslar dyra ädla ord på att skriva att du inte är värda dem, en övervintrad Örebromoderat (och även MUF-medlem fram till dryga trettio års ålder) har lärt sig blogga och någon tycker man ska fokusera på -någon- annan fråga just precis nu.

  I övrigt vore det intressant att höra av våra liberaler på vilket sätt sionismen -inte- är ett nationalistiskt projekt.

  Fortsett skriva!

 11. […] Konflikter: Jag skriver vidare om moralangrepp mot Stoppa Matchen! på Dagens Konflikt som också fått ett nytt utseende. Kim Müller och jag skriver om stadkamp. Och den udda vinkeln skriver om tennisligismen. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: