re: verkligheten

på senaste har det varit visst liv om huruvida ett badhus ska, eller inte ska, rivas i stadsdelen aspudden i stockholm. detta har åtminstone berört boende i området som tydligen gillade sitt badhus väldigt mycket. ”gillade” i förfluten form eftersom badhuset nu är rivet. om detta kan man exempelvis läsa på dagens dumheter eller på den eminenta nyhetssidan motkraft.

sac strejkar vidare. kalas. dn irriterar sig som vanligt och skriver skit om en av de senaste händelserna här. rolig detalj är att dn:s skribent, maria ringborg, inte kan stava till ”kollegor” utan väljer kotlettstavningen ”kollegEr” istället. som om hon vill betona sitt ursprung i stockholms innerstad. jävla idiot. dessutom skriver hon skit.

nu till helgen är det förresten dags för nazister att traska runt och frysa i salem, även detta i stockholmsområdet. hoppas de dör.

Annonser

2 Responses to re: verkligheten

  1. […] Konfliktportalen.se: zwitterjon skriver re: verkligheten, Fredrik Jönsson skriver Det finns mycket belägg för att SD är ett rasistiskt […]

  2. […] det – del 2, Jinge skriver Jag begriper inte Obama och Utsläppsrätter, zwitterjon skriver re: verkligheten, Fredrik Jönsson skriver Det finns mycket belägg för att SD är ett rasistiskt […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: