rät vinkel mot verkligheten

nån polisgubbe (göran lindberg om man ska vara noga) har häktats misstänkt för sexbrott, som dn skriver.

Länskriminalen började spana på polischefen och detta ledde till gripandet av honom i Falun i måndags. Han misstänks då ha besökt staden för att träffa en minderårig flicka som han, enligt misstankarna, planerade våldta.

till ment.se säger allvetaren leif gw persson apropå detta att

– Han [lindberg] hade en väldigt bekväm ställning där han satt på rikspolisstyrelsen. Han måste i alla fall fått in 70 000 kronor i månaden. Jag tyckte väl att det var konstigt att han gick i pension helt plötsligt. Någon jävel måste ha varnat honom i höstas.

leffe gw levererar som vanligt på beställning. kalaskille. skönt att man kan lita på honom i dessa svåra stunder. gw säger också

Sådana här jämställdhetsgubbar, sånt retar poliser upp sig på, vet du[…]

om gw skulle köra lite mer med botox kanske tonen i kommande intervjuer lättas upp lite. kanske kan fattiga polisstackare ha råd med lite?

ett holländskt förlust företag (spyker) köper ett svenskt dito (saab). oklart om det är bra eller inte. de som jobbar på saab verkar gilla det. skönt att inte bli av med kneget. fast jag tänker mig att det mest är lönen som är kul. själva arbetet klarar sig nog de flesta utmärkt utan. funderar på om det inte vore bättre att låta hela skiten gå omkull. bränn allt, börja om på nytt. de som förlorar jobbet organiserar sig, struntar i att betala hela lånet på huset och självreducerar räkningarna.

i italien, detta föregångsland, finns det en viss tradition av kamp i vardagen, något verkar vara jävligt främmande för många norröver. lite kompromisser får man väl räkna med:

Ofta tog hyresstrejkerna inte formen av en total vägran att betala hyran, utan man betalade det pris man ansåg vara rimligt för en arbetarfamilj att klara av.

…vilket ändå gör att de som sitter och tar emot hyran slipper hungra ihjäl. det är bara ackumulerandet av kapital som mattas av något.

käppjaga idioterna. we’re back!

dagens fucking konflikt

Annonser

One Response to rät vinkel mot verkligheten

  1. […] den udda vinkeln sade detta januari 28, 2010 vid 2:02 e m […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: